Homework

Hejsan!
Detta har varit en rätt så okej tisdag!
Började med gympa, då vi hade gympa inomhus. Vilket är grymt kul eftersom att vi kör massa bollekar.
Efter det hade vi syslöjd, det var rätt så avslappnande faktiskt. Massa roliga samtalsämnen & att binta satt och pysslade med mitt hår medans jag sydde. Bästa som finns när nån håller på med ens hår.
 
Sen hade vi elevensval. Då vi gick ner till Aktiv, alltså ett gym och tränade. Där fick vi göra lite nästan vad vi ville, så Nora, jag och Jesper körde lite efter ett gammalt schema.
Efter detta besök, bestämde jag mig för att bli lite duktigare på att gå ner till gymmet och träna.
 
När jag kom hem duschade jag och sedan gjorde lite läxor, samt lirade litegrann framför datorn. Finns liksom inte så mycket att göra på en tisdag.
Imorgon vet jag inte riktigt än vad som kommer hända, men vi får se. 
 
Nu ska jag försöka kolla på lite serier innan jag ska sova, så godnatt :)
 


 

Serievinnare

Hej hej!
Som ni kanske hört eller sett nånstans så blev vi serievinnare. Känns verkligen bra att för första gången vinna en serie efter alla dessa år då vi aldrig kommit så långt. Kan inte bli bättre än att avsluta såhär! Vi förtjänade det här.
Efter matchen, som dock blev 0-0. Åkte vi hela laget ner till en pizzeria och käkade tillsammans, jätte trevligt! 
Nu vet jag inte vad jag ska göra, har bara lagt mig i sängen och inte gjort någonting.. ska väll försöka läsa min engelska bok litegrann.

Förresten, blev lite snopen när Jesper dömde oss idag, han är ju bara ett år äldre än oss. Men han var verkligen jätte duktig. Tillomed bättre än den domaren vi brukar ha ^^

Igår kväll var jag med Jesper ett litet tag, då vi cyklade och köpte godis, sen cyklade vi till Joakim, Alexander, John & Johan. Och hälsade på där, där dom lanade. 
Där.. Tog godiset slut, det jag hade köpt.. haha!
Men godnatt antar jag!Äta middag

Hejhej!
Igår hade jag verkligen en jätte rolig kväll! Hade nämligen filmkväll tillsammans med Jesper, Johan, Joakim, Alexander & John.
Verkligen jätte kul, vi kollade på typ The Purge eller nått hette den.
Efter det gick vi till bhallen, där Joakim, John och Alexander skulle hem.
Så Johan, jag och Jesper gick upp till mig. sen stog vi och pratade i ungefär kanske 2h.
Nu sitter jag på en restaurang, vi firar min mormor som fyller imorgon. Men imorgon kunde vi inte fira henne för att jag har fotbollsmatch!Stan med systern min

Hej på er! Har haft en riktigt rolig dag idag. Drog iväg en sväng in till stan tillsammans med min syster. Vi var väll där ifrån halv fem till ungefär åtta. Riktigt mysig dag! Har ju inte handlat kläder på länge eftersom att jag nästan aldrig åker in till stan, men nu fick jag chansen till att göra det. Jag hittade riktigt mycket kläder. Fina var de också. Köpte även hårfärg då min röda hårfärg har nästan försvunnit. Men jag köpte samma röd färg som vanligt. I slutet hittade jag även boken "The Maze Runner". Jag ville köpa den, men sen kom jag på att jag måste läsa klart en engelska läxbok. Så får bli nån annan gång, den kostade ju även också 200kr.. Och jag hade redan gjort av med för mycket. Vi åt även på mc'donalds, vilket var riktigt gott! Bilder på kläderna får ni här :)