ÄNTLIGEN TID

Pjuuh, hej!
Äntligen hade jag tid för att blogga..
Igår somsagt, spelade jag ju match imot Åtvidaberg, vi har ju vunnit mot dom med 9-0, men nu igår när vi spelade imot dom slutade det 0-2 till oss! de har verkligen stabiliserat laget..
Även fick vi 2 gula kort, och domaren dömde bara frisparkar till dom, en känsla av att han var mest på deras sida..
 
Några killar störde mig när jag skulle ner och skjuta hörnor osv, så den andra gången när jag gick ifrån hörnflaggan vände jag mig om och fick ur mig " håll käften ", det ända dom fick ur sig var ett hån garv. De gjorde så flera gånger och de vuxna som stog brevid som gjorde fan ingenting. Usch, åtvidaberg är mitt hat lag just efter matchen igår.
Haha men inte mer prat om det!
 
Dagen idag har varit ganska rolig, var lite trött i början av skolan eftersom jag kom hem vid 10 nångång igår.
Hade också gympa idag med nån vikarie vi kommer ha ibland, han var verkligen inte bra, haha alla hade typ lust att få utbrott. Vi hade även bild sista lektionen i gympa kläder, hihi!
Men iaf, nu har jag precis kommit hem från gymmet, där jag var med Nora, Pera (noras pappa) och min pappa.
Verkligen skönt att ha kommit igång att träna! Nora och jag har även tänkt gå på zumba! haha
Men imorgon är det fredag vilket är skönt, chilla med grannarna blir det då, sen på lördag match mot serieledarna.. usch, men sen på lördag eftermiddag dygna med mina bästa vännisar!
Vi får höras, hej! ♥
 
 
 

RÄTTA TAKTER

Hej på er!
Nu är jag igång igen med rutinerna, och det känns verkligen bra!
Skolan idag var väll ganska kul!
När jag kom hem från skolan åkte jag ungefär direkt till gymmet där Nora och jag tränade mycket armar och mage. Eftersom vi har match imorgon igen så att vi skulle va friska tills imorgon skulle vi inte träna benen. 
Men antar att det blir ben på Torsdag då vi ska träna igen! Även ska vi träna något utav passen någon dag, det blir kul! (y)
De vi ska köra mot vann vi med 9-0 förra gången, men nu hade de tydligen bytt ut hela deras lag, så vi ska inte tro att vi kan gå och vinna allt jätte lätt nu.. egentligen tycker jag att det är lite orättvist att liksom bara byta ut spelare i laget om det går dåligt för dom? )
Kom hem från gymmet för ett tag sen iaf, och har duschat och ätit. Nu blir det inte mycket mer för mig idag, ta det lite lugnt, som jag inte kommer kunna göra imorgon.. Men vi hörs! 
 

FÖRSTA SKOLDAGEN

Jomen hejhej!
Precis kommit hem från en match mot Stångebro, gick ju sådär, vi gjorde mål första 5 minuterna, men sen sket det ju sig och blev 1-2 till Stångebro.. Men vi spelade bra iaf. men jag gjorde helt bort mig i början, då jag trampa fel och sköt ett skott ungefär 3 meter ifrån målet..
Fick också sitta på bänk kanske 10 minuter, och det är riktigt inte mig grej det, men jag hade hur ont som helst i min ljumske på något lustigt sätt och kunde knappt springa. Men andra halvlek var det ju bara att stå i och göra sitt bästa för laget och skita i smärtan. Vi spelade som ett lag och vi var verkligen inte sämre än dom, vi var mycket bättre! torstorp spelade jätte bra! ♥
 
Skolan idag var väll kul, att få träffa alla och snacka om massor, men vi fick dåligt schema och massa nya lärare, vilket inte är så himla kul och slutar nästan 14.50 vartenda dag.
 
Men imorgon är det ju skola igen, och allt blir normalt med lektioner osv.. sen nån gång efter skolan ska jag träna med Nora, rutiner ska igång här och börja med normala livet.
Men efter det vet jag inte direkt vad jag ska göra, ska väll iallafall fråga Nora om vi kan hitta på något efter vi tränat.
Men hoppas ni har haft en bra skolstart, och ni som börjar 7:an hoppas jag trivs.
Hade bra, hörs!